Укупно приказа странице

четвртак, 13. октобар 2011.

Horoskopski znak Lav i istrazivanja o njemu

http://astro-wixi.mywebcommunity.org
Istrazivanja sprovedena u Holivudu, Njujorku i u Francuskoj pokazuju da su Lavovi najvedrniji posetioci vaznijih drustvenih dogadjaja i da su redovno prisutni na svim glamuroznijim zabavama.http://astro-wixi.mywebcommunity.org

2. Lavovi pripadaju retkoj grupi srecnika koji ne podlezu tremi ni panici pred izlazak na ispit, kao ni u situacijama u kojima moraju da nastupe pred publikom. Najvise estradnih zvezda rodjeno je bas u ovom znaku.

3. Oni vole da se ponose onim sto imaju, pa tako i izborom partnera. Voljenu osobu ce ponosno pokazivati drustvu i isticati njen sarm, obrazovanje ili lepotu.

4. Iako se retko odlucuju na razvod braka, istrazivanja pokazuju da su raskidima najskloniji u maju i decembru. Meseci u kojima se najcesce zaljubljuju su januar, februar, april i juni.

5. Lavovi vaze za najbolje ljubavnike Zodijaka /osim Skorpija i Riba/, ali istrazivanja pokazuju da oni najcesce pate zbog seksualnih problema. Razlog tome lezi u njihovom ponosu i tastini.

6. Istrazivanje koje je sproveo jedan ugledan poslovni magazin u pedeset najvecih americkih kompanija pokazuje da je veliki procenat ljudi, na celnim pozicijama, rodjeno u ovom znaku, a u srednjem menadzerskom sloju je njihova zastupljenost jos veca.

7. Smatra se da su Lavovi veliki gurmani, slaba tacka su im slatkisi, torte, sladoledni kupovi i palacinke.
Boldirano kom si, kom sa ( franse izgovor ), a ostalo djeni zeve.

 

Нема коментара:

Постави коментар